Intrebari si raspunsuri

Intrebari si raspunsuri

Afla raspunsurile la cele mai uzuale intrebari

1Ce reprezinta serviciul de cloud hosting?

Pentru ca site-ul tau sa poata fi accesibil utilizatorilor prin internet, este necesar ca acesta sa dispuna in permanenta de resursele necesare unei bune conectivitati, precum si de locatii fizice securizate. Ducadu ofera servicii profesionale de gazduire pentru website-uri si servere de mail in cloud.

2Ce este un nume de domeniu si cum il alegi?

Orice tip de comunicare prin internet se face la nivel de adrese IP. Pentru ca utilizatorii sa nu fie nevoiti sa memoreze adrese numerice, au fost introduse numele de domenii. Acestea asociaza o insirare de caractere cu adresa numerica corespunzatoare. Numele de domeniu ales trebuie sa fie sugestiv, scurt, usor de retinut.

3Cum imi pot administra serviciile?

Serviciile achizitionate pot fi accesate din contul de client, la adresa login client ,sectiunea “Servicii"->"Serviciile mele"

4Pe cati ani se poate inregistra un domeniu .ro?

Inregistrarea domeniilor .ro se poate face anual sau “pe viata” (perioada nedeterminata, pana cand registrul ROTLD va decide altfel). In cazul in care se doreste inregistrarea “pe viata”, se va alege optiunea pe "5 ani”.

5Cat dureaza activarea serviciilor?

Activarea serviciilor variaza in functie de tipul acestora si modalitatea de plata aleasa. Astfel, pentru serviciile de cloud hosting si cloud VPS, activarea se face imediat dupa efectuarea platii ( la plata prin transfer bancar, este necesara trimiterea dovezii platii la adresa sales@ducadu.com pentru a fi adaugata in sistem).

6Cum pot achita facturile?

Facturile sunt trimise automat la adresa de mail cu care contul a fost inregistrat. De asemenea, acestea pot fi vizualizate si descarcate si din contul de client, la sectiunea "Financiar" -> "Facturile mele". Facturile se pot plati prin Paypal, transfer bancar sau card (MobilPay).

7Am o problema si am nevoie de suport. Ce fac?

Puteti intra in portalul de clienti Ducadu, va autentificati cu emailul si parola dvs. si puneti un tichet de suport accesand meniul "Deschide Ticket". In afara de sistemul de ticketing mai oferim suport si prin intermediul email-ului si telefonic.

Transfera site-ul la noi

Te vom ajuta sa il transferi rapid si fara probleme
  • Transfer Website Gratuit
  • cPanel to cPanel
  • Transfer automat sau manual
  • Facut de profesionisti
  • Fara probleme
  • Suport 24/7

Aveti intrebari?

suport tehnic

Daca aveti intrebari, va rugam sa le adresati prin:

Telefon: 031-080-7777