Profesionisti in administrarea serverelor

Iata care sunt preturile noastre pentru administrarea serverelor

De ce sa alegi un pachet de mentenata DUCADU?

Administrarea unui server necesita intotdeauna un nivel ridicat de cunostinte legat de sistemul de operare folosit si de componentele hardware ale acestuia.


Verificarea server-ului periodica, update-urile de aplicatii, securitate si kernel, optimizarea tuturor serviciilor si aplicatiilor instalate in vederea imbunatatirii performantei, toate acestea trebuie luate in calcul atunci cand optezi pentru un server dedicat.

Daca server-ul nu este configurat si administrat corect, pot aparea mari probleme de functionalitate si securitate ,ce pot duce intr-un final la pierderi ireversibile de date si la facilizarea accesului nedorit pe serverul tau.

Din aceasta cauza, venim in ajutorul tau cu pachetele de mentenanta, gandite special pentru a asigura buna functionare a serviciilor tale gazduite pe server.

Administratorii DUCADU iti pun la dispozitie know-how-ul lor pentru ca tu sa stai fara grija administrarii unui serviciu complex.

Iti dedicam un numar de ore lunar in care ne vom ocupa doar de servicul tau. instalam, configuram si optimizam aplicatiile de care ai nevoie, la cerere. Lasa administrarea pe mana specialistilor nostri si bucura-te de o experienta fara griji.

Alege unul dintre pachetele de mai sus!

Transfera site-ul la noi

Te vom ajuta sa il transferi rapid si fara probleme
  • Transfer Website Gratuit
  • cPanel to cPanel
  • Transfer automat sau manual
  • Facut de profesionisti
  • Fara probleme
  • Suport 24/7

Aveti intrebari?

suport tehnic

Daca aveti intrebari, va rugam sa le adresati prin:

Telefon: 031-080-7777