Ducadu - SOLUTII DE GAZDUIRE WEB CLOUD HOSTING

Verifica disponibilitatea domeniului:


Alege pachetul de GAZDUIRE CLOUD potrivit pentru tine!

Pachetele noastre de Cloud Hosting, Cloud Vps si Reseller Hosting sunt create special pentru a acoperi necesitatile tale.

Cloud Hosting

De la 1,99/ luna

 • Pana la 60GB spatiu de stocare
 • Trafic Nelimitat
 • Certificat SSL Let's Encrypt inclus

VPS Cloud

De la 5,99/ luna

 • Pana la 200GB spatiu de stocare
 • Trafic Nelimitat
 • Pana la 32 GB RAM si 16 Core CPU

Suport 24/7

Specialistii nostri iti sunt la dispozitie pentru orice intrebare legata de produsele si serviciile noastre. Clientii beneficiaza gratuit de suport 24/7, prin platforma de ticketing, e-mail, telefon sau live-chat, timpul de raspuns fiind de maxim 1 ora.

De asemenea, poti opta pentru pachete avansate de suport. Toate sistemele si platformele noastre sunt monitorizate proactiv pentru a ne asigura ca oferim cele mai bune servicii.

Stocare Redundanta

Sistemul nostru de storage profesional, distribuit pe mai multe locatii geografice, ultra-scalabil si rapid sta la baza serviciilor CLOUD. Informatiile stocate sunt replicate in cloud, astfel incat este imposibila pierderea datelor. Totodata, vitezele mari de scriere si citire, de pana la 700 MBps, in combinatie cu link-urile de interconectare de 2x40 Gbps intre serverele de storage fac ca acest sistem sa fie unul de inalta performanta.

Back Up

La toate serviciile VPS Cloud, beneficiezi de backup on-demand: iti poti crea oricand o copie a serverului virtual. Astfel, inainte de o operatiune ce poate afecta serverul tau, il poti clona pentru a fi sigur ca indiferent de rezultat, datele tale sunt intacte.

Data Centere Proprii

Serverele fizice sunt localizate in 2 data-centere ce respecta in totalitate standardele de securitate si calitate. Infrastructura provine de la producatori de top, precum HP, DELL, MELLANOX, INTEL, CISCO.

Calitate si Securitate

Calitatea Serviciilor Certificata

Calitate sau cantitate? Nu trebuie sa alegi: Ducadu le ofera pe ambele. Certificatul ISO9001 atesta calitatea serviciilor si produselor noastre, iar impreuna cu preturile din grila noastra de servicii iti vei dori sa devi clientul nostru. Feedback-ul primit de la clienti este foarte important pentru noi si ne ajuta an de an sa imbunatatim calitatea serviciilor oferite.

SECURITATEA DATELOR ISO 27001

Integritatea, confindetialitatea si disponibilitatea datelor sunt prioritare pentru noi. Certificarea ISO27001, obtinuta in anul 2015, dupa un proces complet de revizuire si imbunatatire a modalitatilor de protectie a datelor, iti garanteaza siguranta informatiilor stocate. Astfel, poti fi sigur ca totul este pus la punct pentru siguranta ta.

Transfera site-ul la noi

Te vom ajuta sa il transferi rapid si fara probleme
 • Transfer Website Gratuit
 • cPanel to cPanel
 • Transfer automat sau manual
 • Facut de profesionisti
 • Fara probleme
 • Suport 24/7

OPTICNET partener certificat cPanel
cPanel Certified Partener   Imunify360

Aveti intrebari?

suport tehnic

Daca aveti intrebari, va rugam sa le adresati prin:

Telefon: 031-080-7777

Partener plati cu card

NETOPIA - MOBILPAY