Despre noi

Despre Ducadu

Cele mai bune servicii de cloud hosting online

Suport 24/7

Suport 24/7

Clientii nostri beneficiaza gratuit de suport 24/7, prin platforma de ticketing, e-mail, telefon sau live-chat, timpul de raspuns fiind de maxim 1 ora.
High-Availability Storage

Spatiu De Stocare Redundant

Informatiile stocate sunt replicate in cloud, astfel incat este imposibila pierderea datelor.
Back up

Backup

La toate serviciile VPS Cloud, beneficiezi de backup on-demand: iti poti crea oricand o copie a serverului virtual.
Data Centere Proprii

Data Centere Proprii

Serverele fizice sunt localizate in 2 data-centere ce respecta in totalitate standardele de securitate si calitate.

Afla informatii despre DUCADU

Ducadu a fost lansat in anul 2017 si ofera servicii de Cloud hosting si VPS Cloud cu pachete standard si de customizare, servere dedicate, colocare si administrare a serverelor, certificate SSL si alte servicii.

Ducadu Cloud permite folosirea resurselor mai multor servere in vederea formarii unui grup de resurse comune (CPU, RAM, storage). Instantele (masinile virtuale) sunt scalate pe mai multe masini fizice (servere), ducand la imbunatatirea considerabila a performantei.

In ceea ce priveste datele dumneavoastra, afla ca o importanta deosebita este acordata confidentialitatii acestora, Ducadu intrunind toate conditiile cerute de certificarea ISO27001 atat pe partea de singuranta fizica (accesul in Datacenter, accesul la echimpamentele fizice), cat si siguranta informatica, asigurata de firewall-uri puternice si solutii software.

DUCADU este o marca inregistrata a OpticNet Serv SRL, o companie ce a fost infiintata in anul 2004 cu ocazia liberalizarii comunicatiilor si una dintre primele companii din Romania care au lansat la inceputul anului 2005 servicii de internet prin acces la bucla locala.

OpticNet este o companie ce furnizeaza solutii nationale si internationale de transport de date, acces internet, telefonie, hosting, servicii cloud, aplicatii si colocare in centrele de date proprii din Bucuresti si Ploiesti.

Pachetele Start, Start Plus si Smart Deal sunt ideale pentru blog, pagini personale, galerii foto si site-uri de prezentare. Intr-un singur cont de hosting poti gazdui mai multe domenii si subdomenii in functie de pachetul ales. Astfel, in acelasi pachet de hosting poti gazdui un site de prezentare, un blog personal, dar si galeria foto a familiei. Pentru a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra, va punem la dispozitie Softaculous integrat in panoul de control cPanel care contine peste 300 de platforme/aplicatii. In cateva click-uri va puteti instala propriul site/blog.

Istoric Opticnet

Transfera site-ul la noi

Te vom ajuta sa il transferi rapid si fara probleme
  • Transfer Website Gratuit
  • cPanel to cPanel
  • Transfer automat sau manual
  • Facut de profesionisti
  • Fara probleme
  • Suport 24/7

Aveti intrebari?

suport tehnic

Daca aveti intrebari, va rugam sa le adresati prin:

Telefon: 031-080-7777